Huis verkopen tips? Kies voor Woning Verkopen Groningen als uw verkoopmakelaar en verkoop binnen korte tijd uw huis! Wij hebben ruime ervaring met de Groningse woningmarkt en voorzien u graag van professioneel advies. Woning Verkopen Groningen werkt op basis van No Cure, No Pay. Dit houdt in dat u het tarief van 1,25% van de verkoopsom alleen betaalt als uw woning wordt verkocht. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een gratis waardebepaling van uw woning. Dit doen wij op basis van uitgebreid marktonderzoek. Binnen 48 uur ontvangt u een eerlijke en realistische vraagprijs.

Huis verkopen tips: online marketing

Woning Verkopen Groningen zorgt voor veel online exposure van uw woning. Zo zorgen wij voor professionele foto’s en een plaatsing op sites als Funda en Jaap. Ook werken wij samen met online marketingspecialist Houseboost. Door een professionele verkooptekst, Google advertentiecampagne en plaatsing bovenaan diverse woningwebsites komt uw woning op het scherm van de juiste potentiële koper. Wij doen er alles aan uw woning in korte tijd te kunnen verkopen.

Huis verkopen tips: kies voor Woning Verkopen Groningen! Meld uw woning vandaag nog aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.