Uw huis verkopen doet u via Woning Verkopen Groningen! Wij zijn dé No Cure, No Pay verkoopmakelaar van Groningen. Door onze ruime ervaring op de Groningse woningmarkt weten wij precies hoe úw woning verkocht moet worden. Door onze objectieve blik op uw woning, krijgt u degelijk advies hoe u uw woning het beste verkoopklaar maakt.

Huis verkopen: via Woning Verkopen Groningen

Wij streven om uw woning in de eerste drie maanden van de verkoop te verkopen, de kans op verkoop is in deze periode het hoogst. Door plaatsing van advertenties met professionele foto’s, een goede verkooptekst en een neutrale uitstraling van uw woning zal uw woning in de smaak vallen bij potentiële kopers. Daarnaast werken wij samen met Houseboost, online marketingspecialist. Hun pakket, twv €450, is voor klanten van Woning Verkopen Groningen helemaal gratis. Het pakket omvat plaatsing bovenaan diverse woningwebsites, professionele verkooptekst en Google advertentiecampagne. Woning Verkopen Groningen hanteert een tarief van 1,25% van de verkoopsom, die u alleen betaalt als uw woning is verkocht.

Huis verkopen ia Woning Verkopen Groningen? Meld uw woning vandaag nog aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!