Bent u op zoek naar makelaars in Groningen? Zoek niet verder! Kies voor Woning Verkopen Groningen. Wij zijn dé No Cure, No Pay makelaar van Groningen en omstreken. Door onze ruime ervaring op de verkoopmarkt is uw woning binnen korte tijd verkocht. U krijgt objectief advies over hoe u uw woning het beste verkoopklaar maakt.

Makelaars Groningen: Onze werkwijze

Woning Verkopen Groningen werkt op No Cure, No Pay basis tegen een tarief van 1,25% van de verkoopsom. Dit betaalt u dus alleen als uw woning wordt verkocht. Wij zijn de eerste drie maanden van de verkoopperiode zeer actief in de online marketing van uw woning. Zo plaatsen wij uw woning op sites zoals Jaap en Funda en werken wij samen met online specialist Houseboost. Houseboost zorgt voor een professionele verkooptekst, plaatsing bovenaan diverse woningwebsites en een Google advertentiecampagne. Dit pakket ter waarde van €450 is voor klanten van Woning Verkopen Groningen geheel gratis. Daarnaast zorgen wij voor professionele foto’s en een scherpe vraagprijs. U kunt bij ons terecht voor een gratis waardebepaling van uw woning. Deze waardebepaling is op basis van marktonderzoek. U ontvangt binnen 48 uur een realistische, eerlijke vraagprijs.

Uw zoektocht naar Makelaars Groningen eindigt bij Woning Verkopen Groningen! Neem vandaag nog contact op via onze website!